CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Thursday, March 29, 2012

EH?DA DELIVERED!! DARAH DA KELUAR!!

Haa..ini punya cerita tadi lunch hour punya..Baru saja berlaku,kira-kira tak sampai lagi empat puloh lima minit..haaa,panas lagi..


Tadi,lepas meeting dengan sorang Dato',aku lepak-lepak kejap dengan membe2 terbaaekk kat luar bilik meeting..Then,terusla kitorang pegi lunch..Awal setengah jam..Balik makan,nak amik barang-barang mekap kat opiz,dekat pintu lif da kecoh-kecoh..


Pelik jugak aku,aku nampak darah-darah menitis..Nak kata darah aku,aku boleh solat..Kenapa ni kan? Bising-bising je semua staff ni..Tetiba aku nampak sorang staff ni,pegang perut dia..Aku faham da..Nak keluar da baby dia tu..Semua kalut!


Aku lagi kalut,orang suruh aku masuk opiz cepat,amikkan kerusi roda nak tolak staff ni masuk lif..Dia tak larat da nak berjalan..Iskk..berlari-lari anak aku carik kerusi..Kesian sangat ngan akak nak bersalin ni..Seram aku tengok,nangis-nangis da dia..Sakit ke????


Then,staff-staff lain tolongla bawak dia turun guna lif kecemasan..Fuuhh,,seriau aku tengok..camtu rasanya nak bersalin,semua kena kalut ye..


haa da la..sambung buat kerja..da bai!

1 comment:

Nyamuk Terbang said...

nk ambek ank angkt lah nnt mcm nie

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..