CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, March 25, 2012

TIKET FORMULA ONE.


haiiyaaa..itu tiket formula one meyh..wa dapat itu ari,wa punya bos manyak baik maa..dia kasik wa free2 je..itu tiket wa dari kecik impikan..masa bos wa bagi tu,wa macam da terlompat kegirangan 1 inci..konon-konon wa la paling hepy itu hari..wa terusla mesej wa punya boy ajak dia tengok sama..malangnya,boy wa kata dia mau jual itu tiket,wa rasa macam wa nak jual saja boy tu macam itu cerita P.Ramlee..haiyaa..

Makanya,secara tiba-tiba juga,mak kesayangan wa tepon suruh balik kampung,sebab ada orang mau masuk minang wa..haiyaa..itu tipu meyh..jangan pecaya..tadak sapa nak kat wa ni melainkan boy wa..wakakka..malangnya naseb beliau..mak wa suruh balik kampung dan wa wajibla balik kan sambil nyanyi-nyanyi lagu sudirman..hohoho balik kampung!!hati riang...lalalala~

Tiket tersebut wa telah membagikan kepada sepupu wa yang duduk tidak jauh dari umah wa ni..makanya,wa rasa terkilan tak dapat tengok pelumba F1..wa terkilan seribu bahasa..air mata berjujuran sejuta titik..wa sedih.

sekian sahaja...wa saja nak hapdet blog..wa nak bagitau yang wa suda membeli itu berodben meksis..sangat laju woo..tapi wa tatau yang wa boleh bayar tiap-tiap bulan ke tak..kalau tak boleh,wa mau seksa itu boy wa suruh dia bayarkan..kahkah..wa sedikit kejam..ye,wa harus kejam terhadap beliau sebab beliau selalu nak kutuk wa punya penulisan dalam blog..Juga disebabkan beliau kejam sebab mengatakan wa gemok,walhal wa sangatla kurus seperti seekor kerengga kejam yang suka menyengat manusia di muka bumi ini..

ok dah..wa mau tido,esok wa kena pegi keje seawal jam 7.30 am..wa tak suka bangun awal pagi..
Assalamualaikum!

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..