CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Friday, June 15, 2012

RINDU MEMBLOGKAN DIRI

Hye assalamualaikum..


Setiap hari aku pergi balik keje. Tak termasuk sabtu ahad. Tak termasuk jugak bila kerja luar. Yang penting bila aku pergi kerja,mesti ada waktu aku balik kerja. Itu mesti!! 


Bila pergi kerja aku mesti rasa sedih,rasa berat hati,rasa terkilan..Bila balik kerja pulak,aku rasa tak sabar nak sampai rumah,tak sabar nak punch card,tak sabar nak terjun dari bangunan aras 5,semata-mata nak cepat sampai rumah..


Tapi kenapa??Mengapa dan mengapakah??Soalan bertubi-tubi,sangat over dirasakan,tetapi jawapannya hanyalah sebab tersebut..


SILA LIHAT GAMBAR DI BAWAH UNTUK JAWAPAN.






Dua ekor yang besar gedabak ni buat aku susah nak bangun pagi,susah nak mandi pagi,rasa nak balik keje cepat..Inilah sebabnya,inilah puncanya..
Yang bebear tu sebenarnya terkoyak sikit da kat pinggang ngan ketiak dia...Tak terjahit-jahit lagi..Yang si garfield tu pulak,tercabut reben kat leher dia..Tak jumpa gam lagi..Huu


Motif aku ada dua jenis spesies tu sebab :
1) Mr Garfield = Mr Boyfie
Persamaan = Mata kuyu

Itu hadiahnya untuk aku..

2) Mrs Bebear = Mrs Writer (Its Me)!!
Mrs Bebear tu hadiah aku untuk beliau.

                                               Persamaan = (Tak perlu dinyatakan disini)






Selamat malam semua..Hargai pasangan anda sebaiknya selagi mereka masih bernyawa..

4 comments:

Nyamuk Terbang said...

lmanya xnmpk.... rndu rndu

farra said...

hahahha..tak sangka ko rindu kat aku nyamuk!!!;p

udie joe said...

haha..sebab bebear ke..igt psl ape la td..

farra said...

udie: hanyalah beberar penyebabnyee,,eheks..gedik!

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..