CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, August 5, 2012

" giveaway : Jom Singgah Blog Broblogger.net"

  1. broblogger.nets
  2. sila tekan TULISAN BERWARNA BIRU ini untuk singgah yaa!!


Hye assalamualaikum!!! Selamat malam semua,salam sejahtera penyokong Dato' Lee Chong Wei sekalian.. Yeaahhh!!sokong baskin robbin..hobin jang hobin!! erkk salah.. sokong DLCW!! *macam DSLR puler*

Sesambil itu,jom terjah / singgah blog Abg Naz MELODI ini..ok tipu..abg naz rambut ketak tu takde blog pon.. =,=
JOM TERJAH BLOG BROBLOGGER INI!!!! Yeayyy!!!
 DAPAT HADIAH TERBANG!!! YEAYYY!!

Ok,terlampau over tak? Agak-agak untuk giveaway blogger over ada tak? =,=
Errr..nak pilih hadiah boleh ke? =,=
Nak jam tangan!! nak jam tangan !! nak jam tangan!! jam da pecah nescaya terjatuh di rumah atok tenggelam masuk ke gulai nenek, maka dimarahi nenek dengan selantang yang mungkin.. =,= *cite tipu* tapi jam pecah adalah betol!!! huwaaa...

Ada sesiapa tak yang baca ni nak join? Jomla join,mana tau dapat baju raya,duit raya,ataupun kereta PREVE raya? erkk =,=

ok syarat nak join ni mudah saja,macam masak megi curah air panas. 2 minit je kata Shaheizy Sam.
Meh tengok bawah..ye,scroll sedikit demi sedikit..
Aku copy aje supaya encik/cik/tuan/puan.datin/dato sekalian lebih memahaminya..

Ini adalah terma dan syaratnya..
1) Wajib memakai baju kaler merah sewaktu buat entry ini.
2) Wajib tengok baju yang dipakai sekarang.
3) Wajib mengerut kening anda semua.
4) Wajib cakap dalam hati, ''alaa..bukan dia tau pon aku pakai baju apa sekarang''
5) Wajib senyum dengan tenang juga bahawasanya anda sedang ditipu untuk terma dan syarat ini..

ok bebetol la..TERMA DAN SYARATNYA ADLAH SEPERTI DI BAWAH INI. SERIUS GILE!
(warna merah lagi aku bold kan syaratnya tau) kelas tak aku?kahkah.



Syaratnya mudah sahaja supaya mudah bagi semua mengambil bahagian dalam giveaway ini. Dijamin tidak merumitkan, tidak perlu like apa-apa (kalau nak like page terpulanglah, tiada paksaan) dan tidak memeningkan kepala anda. Jadi, syarat-syaratnya ialah :
  1. Tulis entri bertajuk  " giveaway : Jom Singgah Blog Broblogger.net"
  2. Copy banner di atas dan linkkan ke blog ini.
  3. Tulis secara ringkas, tentang apa sahaja! (review blog ini ke, ajak kawan-kawan join ke) Hal ini bertujuan supaya entri anda itu tidaklah sekadar banner sahaja. :D
  4. Di akhir entri anda itu, letakkan ayat ini:
Entri ini adalah penyertaan kepada "Giveaway : Jom Singgah Blog Broblogger.net!" yang dianjurkan oleh : http://www.broblogger.net/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html

p/s : dah siap? komen kat entri ini dan sertakan link anda untuk diterjah.


Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan dan akan ditutup pada malam hari raya pertama. Pemenang akan dipilih menggunakan random.org, jadi semua orang layak menang!


Semua pemenang akan dihubungi melalui email atau facebook atau melalui blog anda sendiri.  Giveaway ini akan terbatal dengan sendirinya jika penyertaan kurang daripada 50! sikit je 50 tu. hehe



Baiklah,secara kesimpulannya adalah..
Saya ingin menjelaskan bahawasanya jeng jeng jeng..


Entri ini adalah penyertaan kepada "Giveaway : Jom Singgah Blog Broblogger.net!" yang dianjurkan oleh : http://www.broblogger.net/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html

Sekian terima kasih.

Assalamualaikum!!
Regards, Farra Yana.
*resume* kahakkkahak

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..