CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, December 30, 2012

Salam tahun baru 2013.
2013 here we come!!

Semalam,nak dijadikan cerita. Aku dari stesen Titiwangsa nak ke Bandar Tasik Selatan,jam dalam pukul 4 petang maybe.Masukla segerombolan geng-geng LGBT. ( LESBIAN , GAY , BISEXUAL , TRANSGENDER ).
 
Mula-mulanya aku tak perasan yang diorang tu adalah LGBT. tapi, ada satu couple ni,rendah-rendah je,pakai ala-ala gotik,serba hitam,lelaki perempuan MAYBE, berpeluk-peluk depan aku. aku tengok pastu cakap dalam hati,haa okayy..ada lagi orang camni rupanya..pastu aku pandang kanan.aku tengok sepasang lagi couple, perempuan dua-duanya,tengah berpeluk-peluk,kepala sorang tu lentok atas leher sorang lagi,peluk rapat. ok. sila bayangkan.

Nak lagi cerita sensasi? Aku tengok depan sikit belah-belah kanan, yang couple mula-mula tadi,datang sorang lelaki kat couple tu,cium-cium leher laki couple tadi tu,yang si pompuan tu terus tarik muka. ok. merajuk konon.

Yang si gay pulak,dengan aksi gay lah kan. iskk..seram aku tengok,nak tunggu sampai ke BTS tu,punyalah lama aku rasa. Jijik geli geleman da. Nauzubillah..Panas sekejap dalam train tu.

 

Nak sambut new year lah katakan..Diorang pakat turun ramai-ramai kat KL. Jadahnyee. Mintak keturunan kita dijauhkan la..Amin...



 

SELAMAT TAHUN BARU 2013..
SEMOGA DIBERIKAN HIDAYAH .
DIMURAHKAN REZEKI,DIBERKATKAN KEHIDUPAN.

No comments:

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..