CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Thursday, January 24, 2013

REVIEW BLOG HADEK JAMBUUU...

hye uolls..
iolls arini sangat sebok blogwalking..
iolss dah lama tak buat kerja-kerja blogwalk ni,tapi disebabkan terlalu bosan melampau,iolss klik-klik aje yang mana best..
tapi,yang menjadi masalahnya,iolss bila dah blogwalk,memang tak boleh nak berhenti,asyik dok tekan older post memanjang,seap jugak blog ni,baca lagi,baca lagi.sampai dari first post blog tu iolss baca..

yang kali ni,iolss sengaja la tekan makcik google tu,cari belajar bahasa cina. iolss ni untuk pengetahuan uollss,iolss tengah menunggu untuk pergi ke kelas belajar bahasa mandarin kat salak selatan bulan febuari nanti,berdebar uolss..iolss jelez sumpah jelez tengok cila amjah pandai cakap mandarin,iolss dari kecik nak sangat cakap cina,siap berangan nak kawen dengan orang cina masuk islam dulu,mesti chinese look kan baby iollss..kahkah.. tapi,masa kecik mak bapak iolss suruh iolss belajar bahasa arab je,jadinya iolss melupakan sekejap hasrat iolss nak belajar mandarin.


ok,done! sambung cerita pasal blog tadi,iolss terbaca 1 blog ni, hadek jambu ni,rasanya dia ni budak unikl...mungkin..macam celaka dia punya blog,tapi iolss suka,yang macam celaka tu la yang buat hati iolss terpaut nak membaca dari new post sampai older post..korang baca-baca la blog hadek jambu tu..jenguk-jenguk dari jauh pon tak hape..



banyak info jugak info juga info dalam blog beliau tu..kadang-kadang info la sangat kan..kahkah..well,kepada encik jambuu tersebut,semoga berjaya dalam apa jua yang hadek ceburi yaa..
hakak suka blog hadekk tau..waahh gituu...hakak bagi nasihat kat hadekk..kau ada?

suke leettewww...
ahaksss!!
kbai..


ps: kepada blogger yang lain,kalau ada yang nak blog nya direview dan untuk menambahkan follower serta dijadikan bahan sentapan santapan mata blogger lain ,sila tinggalkan link blog anda di ruangan komen..
terima kasih.. :)

3 comments:

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Anonymous said...

It is Miuccia [url=http://www.furworld.ru/ ]Шубы [/url] and Patrizio Bertelli who discover the secret of Prada and invent the earliest black nylon Prada handbag on this planet which opens the successful and beneficial door of famous handbag brand. Prada Handbags is known for its fantastic. Each woman wants a Prada handbag which presents the fashion and the way of life. Prada store sells cheap Prada, including Prada purses and Prada handbags. [url=http://www.furworld.ru/ ]шубы от производителя [/url] is the best way for you to purchase a bag of high quality and greatest designed. With the growth of Prada, a lot more [url=http://www.furworld.ru/ ]меховые фабрики [/url] are established. Buying Prada handbags and Prada wallets in [url=http://www.furworld.ru/ ]Шубы оптом [/url] will save you quite a few time and cash. [url=http://www.furworld.ru/ ]Шубы оптом [/url] is the one other good option for you. [url=http://www.furworld.ru/ ]фабрика меха [/url] wouldn't let you down.

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..