CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, May 23, 2011

sedara sendiri kawen tapi x dijemput..ok,sila makan ati..

pernah x jadi kat awak2 semua...ececE,,tukar awak da tu,x mo da gune korang2..cam x rapat..kalau sebut awak2 ni,cam kita semua ni kawan baik kan..hhehe..ok3..pernah x awak2 semua ni,sedara mara kawen,ataupon orang kampung kawen,even kawan baik korang kawen pon,diorang x jemput awak??apa yang awak2 semua rasa?terkilan?sedih? ataupon happy??
haa..ni baru2 ni sedara FY sendiri,dia orang mentakab.kg chatin kot..umah dia FY x pernah pi,tapi mak FY pernahla pi..maybe sebab kitorang x rapat sangat kot,sebab tu x dijemput..agaknyela! tapi,family dia baik and rapat serta kenalla ngan mak FY..tapi haram x dijemputnya kenduri dia..yelaa..kita ni orang kampung,x same cam dia,orang bandar(weekkk!!) artis la katakan..


FY x sure la awak kenal or x sedara FY nie, namenya Rozaidi Abdul Jamil a.k.a Zed Zaidi..Asal dia ni orang kg Chatin Mentakab,tapi sejak jadi artis,dia dok KL pulak..senang nak berlakon,x kan nak ulang alik dari pahang ke KL kot..betol x?ok2..meh la FY nak tunjuk sikit muka dia,bagi awak2 semua refresh semula muka dia..


Go to fullsize image
ni la zed zaidi..

awak nak tengok x gambar dia kawen?saya da pernah pesan kat dia aritu,wat ala2 kampung suda laa..kita ni orang kampung.dia nak jugak wat ala2 barat tu,xpelaa..dia yang kawen kan..:)

kan da kecoh kan,dia kenal isteri comel doa tu kat FB kan..so,kad kawen dia pon ala2 FB gak..oloo..sweet la konon..hikhik( unsur2 jelez nih)..




haa..yang ni lak,video diorang kawen..Ada sedara FY ni dia pi kawen zed zaidi gak..dia la yang upload video ni tadi dalam fb..jao,FY nak pi copy URL jap ye..

VIDEO ZED ZAIDI..haa..best tau..:)

gambar persandingan zed zaidi
semoga berbahagia la ye:D

gambar persandingan zed zaidi

gambar persandingan zed zaidi

teruja muke zed.ikram pengapit!
gambar persandingan zed zaidi

flower gurl yg da besar kot!

gambar persandingan zed zaidi

pilih mane awak2 nak ye:P

ok laa..x kisahla dia nak jemput or x..yang penting ikatan sedara x kan penah terjejas kan..
ZED,NANTI BAWAK BALIK NELLY JUMPA FY TAW!

ps: TERIMA KASIH SEBAB SUDI SINGGAH..

2 comments:

Najihah.Faizah.Azaman said...

weh hehe. betul ke sedara? :P
tapi penah dengar jugak yang dia mmg org mentakab, dulu dia sekolah menengah kebangsaan mentakab. huhu.

farra said...

aah..:)

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..