CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, May 30, 2011

FY kene rejected!!


wow!!besar gedabak word atas tuh!pehal lak??
tetibe jew malam ni FY nak cite pasal rejected..Korang pernah x kene rejected?ermm...by man bagi yg gugurl and sebaliknya..pernah x?do you ever feel that feel??hahaha..sadis wooo..FY ni pernah gak ken reject..malu lima puluh juta saat tau!

Alaa..besela kan,da kita ada perasaan,mesti adala terminat or tersyok kat kaum2 berlawanan kita kan..kalau xde tu,x normal!!
then,x semestinya la kita minat kat orang tu,orang tu nak kene minat kita semula kan..xpe3..lagi 1 kan,kalau kita minat kat orang senyap2..uiishh..sesak je dada ni ase..nak pulak kalau tengok dia borak ngan pompuan,rapat ngan pompuan,lagi 1,bila gurl lain cerita pasal dia depan kita,panas beb! and apa2 la yang boleh buat kita jelez..mesti geram je ngan pompuan tersebut kan??padahal pompuan tu x salah pon..haha..teringat lak zaman dulu kala..gatai!eheks:P

Masa sekola dulu,x yah citela..kalau da minat orang tu,kalau dia senyum kat kita pon,1 asrama kita nak gitau,tido malam pon sengih2 cam kera sumbang  kerang busuk..esok pagi bangun terus ingat kat laki tu..iskk..angau la tuh! ntah2 laki tu senyum sebab tengok gigi kita ada lada ke,tudung senget ke,kasut pakai tali sebelah je ke..kita je perasan lebih!hahaha..tapi, memang syok kan saat dulu2..:P

Orang kata nak tau dia minat kita ke x,kita test try la tanya dia dulu kan,(da ada awek ke>suke saya x>) or whatever question la yang boley wat kita terlompat happy,tapi bila dapat tau jawapan dia camni.( ermm,da ada da,sorry u're not my taste!) perrghh!!mase ni la,nangis x hengat!malu beb!

FY da banyak kali jadi camtu,memang sakit la..then,sampai la ni,takut da nak luah perasaan,tapi wat masa sekarang xde lagi laki yang mengetuk pintu hati ni,,chewaahh! hahaha..korang camne lak ye??cite sikit.:D

ok,selamat la semuanya,:D
ps: TERIMA KASIH SEBAB SUDI BACA:D

2 comments:

cik azeya said...

hahahaha. penah je. tapi biarlah. die bukannye hensem pon. kehkeh

farra said...

ahhahaa..x hensen x yah minat..kikikk:P

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..