CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, August 1, 2011

AKU MELUAT NGAN KAU!!

Lapar pulak rasa tengah hari camni..Aku puasa..Kau?Arini aku nak dok cerita pasal sejenis binatang yang paling aku geli,aku meluat,aku jijik,meloyakan serta menggelikan..Sambil sambil aku dok menaip ni pon,aku dok asik pandang kiri kanan atas bawah je..Duduk pulak atas sofa yang sama kaler ngan binatang tu..Takut wei,kang x pasal dia muncul secara tiba2..Mau kena heart attack aku..Esok,korang lak yang buat entry beramai ramai tajuk aku..SEORANG BLOGGER MATI KERANA SERANGAN BINATANG YANG MENGGELIKAN..haa kau! aku yang naya..iskk...nauzubillah..

Binatang apela yang aku geli sangat tu? ni haa..

   

ULAT GONGGOK!!

Dari kecik lagi aku memang fobia ngan ulat ni..Aku nak copy paste gambar ni pon geli gile..yekkk!!meremang bulu roma aku..Aku x tau la nape geli sangat ngan mereka ni..Aku tau mereka ni sedih sebab aku pinggirkan mereka,tapi,aku memang x sudi langsung nak berkawan ngan mereka ni..TAKNAK!!

Biasanya,mende yang aku paling benci,paling x suka,itulah yang dekat ngan aku..Kau tau x,kat USIM tu..berlambak2 ulat gonggok..mak aii..terkejut aku..kalau pakai baju kurung,mau tinggi kain aku angkat kalau aku nampak mereka ni..Takut mereka ni ikut kain aku..eeeii...pengsan aku! Bermacam2 kaler and jenis lak tu..yarrkss!

Yang kat rumah aku ni pon aku ada,dia dok lepak dalam bilik air depan ni,nasib baik umah aku banyak bilik air..Ya allah,gelinya laa..Aku ingat lagi masa kecik,aku dok lepak2 tepi longkang depan umah ngan kawan2 aku,masa tu malam kot,aku dok gentel2 ape tah..tetiba dalam otak aku terfikir,janganla aku gentel ulat gonggok..Sekali kau,aku tengok kat tempat terang,,ULAT GONGGOK!!! mati aku,pengsan!!terus aku campak ulat tu,basuh tangan,siap samak lagi,sampai termimpi2 aku kat ulat tu..Aku geli sangat..Sampai sekarang,kalau aku jumpa ulat tu,mesti aku x lena tidur,aku terbayang2 je kat dia..Takut dia datang kat aku..iskk..x mo laa..

Da la..aku nak tidur jap,mengantuk..Sat agi nak pi keje lak..Aku akan make sure yang aku x kan tidur kat atas lantai..Aku takut binatang tu menyerang aku tengah tidur..hoh!k bai..

7 comments:

Far8 budak baik said...

hahahahahaha xde nye
ulat tu nak naik kain kau..
pasan je...ulat bulu jelahh
kot nk naik sgt...
hahahahahaha...
x ley belahh betol akak ni..
kah3

asTaNa iMpiaN said...

audiidamerczzz.blogspot​.com

follow me ;)

Pendamba Mawar said...

macam2 la farra ni

saiazuan said...

ewwwww.. geli kot

AHMAD FAHMI said...

orang lain siap makan lah binatang tu.. hehehe

farra said...

fffewww..sape nak makan binatang tu..iskk

pendamba; alaa....

saiazuan: geli kan..iskk

far8: x mo..geli jugak..ulat bulu comel:)

iMBobo said...

haha tersalah gentel..ulat gonggok ni mainan je..hehe

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..