CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Friday, August 19, 2011

Blogger Boy aku dirampas!!

Aku terbukak pulak satu link tadi..Terus menerusla aku menyentapkan diri..Terasa jelez yang teramat sangat..PANAS!! Blogger boy aku dirampas sehingga takde langsung peluang untuk aku mendapatkannya kembali..Bersusah payah aku admire,syok gila babun kat beliau..Nak jugak budak tudung berbelit tu..Setakat pandai main gitar je pon,aku pandai main piano lagu Tinak tin Tana lagii..hindustan tuu..iskk..

Hmm..yang aku sakit hati,cerita diorang berhubung pon nak story kat public..Saja la tu buat aku jelez..Memang la aku jelez..Blogger boy tu kekasih aku..That's my boyfie ok!!
Sebok je nak rampas2 pastu declare..yang boyfie aku tu pulak gatal nak layan...adooii..susah betol nak jaga lah.

Aku buat 1 album kat facebook gambar dia,sampai hati buat aku camni..hmm..sedih menyelubungi diri..
Cuba korang tekan LINK ni kalau tak percaya..Itulah blogger boy kesayangan aku..

TEKAN SINI kalau nak tau siapa awek bertudung belit tu..iskk.. -_-''




yeay!!aku dapat Qi...

YANA and YUNA,,
BERMADU
*_*

PS: aku admire kat QI masa dia berlakon cerita Blogger Boy kat 8tv dulu..

4 comments:

Akito Boron said...

blogger boy dirampas??? cari blogger boy yg laen!

Liyana said...

yuna ni kakak saye taw! hahaha... :)

Pendamba Mawar said...

haha..apa saja tjuk hot

hana said...

ramai lagi blogger boy..
pi carik la..
=D

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..