CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, August 10, 2011

Hari Tanpa Kata..Wordless Day.

Assalamualakum..
Sudah dua hari aku sekali lagi mendiamkan diri..Aku pelik setiap kali aku buat entry ala ala keagamaan sikit,mesti traffic down,komen boleh kira je berapa,pastu cam takde respon..Aku memang sengaja buat ala2 islamik sikit,nak tengok jenis apa yang reader aku suka..Ok then,I have an answer..:)

Satu lagi,apa gila tah aku punya blog ni,meragam x pasal pasal..Rosak abis cam ada something wrong..Yaa SOMETHING WRONG!! What is that??DEMM!! terpaksa la aku bersusah payah lagi mencari,menggodam template baru..leceh!

Ok,sekarang..inilah hasilnya..What do you think ha?
OK?
NOT BAD?
SO SWEET...
YARRKK!!
BURUK!

ps: bagi jawapan korang kat ruangan komen eyh..sape kutuk,tolongla buatkan kasi cun..FOC.. ^_^

TANPA KATA,TUNDUKKAN PANDANGAN

10 comments:

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

ngintai spe bg cmnt kat bawahlah tu..ahah :p

Nyamuk Terbang said...

tnpa kata la sgt
intro punya pnjng
haha

topan said...

ciannyer dyer..... nk ib tolong ape ek?

Ai-Sis said...

comelnya gmbar dia.keh keh keh.template barooo.wekekekeke comel ;p

Pendamba Mawar said...

fuh template baru..smart

nelly said...

lawa seyh !!!

Luqeem™ said...

ok dah ni..:)

myhatiku said...

tundukkan pndangan..nice :)

urzain hussain said...

template baru seyh..^^

anyway nice blog...

Akma said...

oka la ni...simple but nice...

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..