CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, August 22, 2011

LELAKI COMEL BILA DIA......

Hai..petang petang camni syok jugak kalau kita dok korek korek sikit rahsia lelaki..Asik diorang je korek hidung rahsia kita kan..Jom kita tengok camne rupanya bila si lelaki merajok..haha..geli hati pon ada,,Personally,aku suka sangat bila lelaki merajok..hahaha..jahat kan aku..Aku suka tengok reaksi diorang..Dari gentleman jadi cam budak kecik lak.. 100% COMEL!!


ok..pix ni huduh.
1) TAK BALAS CONTACT.
= Yang ni geramla jugak kadang kadang..Abes kredit kita je kan dok pujuk dia..Kalau call KOMPOM tak angkat,tak pon OFF FON..Mesej apatah lagi nak balas..Haram nak dibalasnya..Geram kan..last2 kita pulak yang merajok..hahaha..


2) SENYAP MACAM SI BISU
= wahaha..yang ni pon part tak ley bla..Bila kita bercakap dengan lelaki merajok ni,mesti diam je..Tak nak langsung bercakap ngan kita..At least amik la hati kan..hehe..tengah merajok la konon..weekk..Pastu buat muka tak puas hati la..Masam mencuka..abis ensem da tu..kalau kita bercakap dengan dia,setakat angguk geleng je..padahal jawapan time tu tak memerlukan anggukan ataupon gelengan pon..adooii..


comel!


3) SELALU HILANGKAN DIRI.
= kalau jadi camni,risau jugakla..Kalau dok tengah shopping kononnya,lelaki merajuk,haru kita..Da la tak dapat shopping ngan jayanya,kena carik dia yang tengah merajuk pulak tu..iskk..


~alone~

4) MENANGIS!!!
= wee...sumpah aku kalah ni..Mana boleh lelaki menangis..Kita pulak yang jadi keras hati..Terpaksa la pujuk..Kalau dalam fon dia nangis takpe,kalau depan2depan..kalau aku,aku join sekali la nangis..hihi..Kompom sesi pujuk memujuk la pastu,then senyum ^_^


pedih ati jugak tengok lelaki nangis..

5) TAKNAK IKUT CAKAP 
= Time ni lelaki tersebut sudah menjadi seorang kanak2 kecil yang merajuk sebab mak ayah tak bagi beli mainan..Camtu la perumpamaannya..Kita suruh pi sana,dia ke sini,kita cakap jangan pi sana,dia buat jugak..Kita suruh makan MCD,dia nak Pizza..(nak makan jugak tu)..Ego tahap cipan da time ni..hehe..


6) MANJA
= Lelaki akan jadi lebih manja bila dia merajuk..alala..comelnya...eheks:p


Itulah dia bila si lelaki merajuk ye..Tak kisahla awak nak merajuk berapa kali pon,saya tak kisah..Sebab saya akan cuba pujuk awak sampai awak tersenyum..(^_^)


ps: AKU TAK TAU NAK PUJUK SAPE SO FAR,..

10 comments:

Akito Boron said...

trtinggal 1 point
7) bila buat pipi kembong

farra said...

hahaha..pipi kembungla sangat..ololo..comel jugak tu:p

Nyamuk Terbang said...

ternyata pkwe aku comel slma nie
haha
comel lg aku

Mohamad Azrul Aminurrashid said...

pjuk laki sng...pujuk pmpuan ssh,,,,

Pendamba Mawar said...

boleh masuk dlm tesis

topan said...

terer nyer die..... based on experience ek?

Notown said...

Bila lelaki bawak aiskrim ulat gonggok!

i'm ezza haniza said...

lelaki comel kalau bawakkan handbag pempuan.eh.hahaha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

lelaki manja je comel.yg lain tk comel! haha~

sha my heart said...

Nice entry :-)

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..