CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Monday, September 26, 2011

MUKA CAM PONTIANAK,SOMBONG CAM ANGSA..

Hye..


Apa maksudnya NATURAL BEAUTY tu?? Translate word by word..SEMULAJADI CANTIK..
Orang ramai kata, you ni tak make-up sangat pon da cantik/comel..Kalau ada setengah orang tu,puas tepek-tepek alat make-up,abis semua produk nak try,nak cantik punya pasal..yaa,,cantik memangla cantik,tapi dengan make-up..Buang make-up??aiyoo..kalau ada laki yang kawen dengan perempuan yang suka bermekap tebal tu camne?tak pernah-pernah nampak natural face perempuan tu,sekali malam pertama..Makk aii..tekejot tahap cipan kot!!hahha..I can't imagine..Tapi,laki kan..da nama pon malam pertama,abaikan dulu muka pontianak perempuan tu,buat yang lagi penting dulu..hahaha..ok,lari tajuk..


Sebetulnya,aku pon mekap-mekap jugak..perempuan mana yang takmo cantik kan..tapi berpada-pada la..Jangan sampai hilang wajah sebenar tu..Sangatla tak okay! Aku tengok perempuan yang mekap over sangat pon lemas..Mau-mau pukul berapa la dia bangun tidur kan..Aku lagi sayang waktu tidur dari nak bermekap bagai..Nikmat weh tidur tu..Kalau nak pi claz pon aku biasanya tepek yang formal untuk ke claz la,.Tak terlalu over,tak terlalu pucat cam mayat..Just nice..:)


Aku mayat pon ada orang nak snap pix sama..Kau ada??

Tapi,aku pantang sekali tengok orang yang muka mekap tebal cam haram,pastu muka sombong cam angsa,memang sakai la..Tak payah nak berlagak diva sangatla..Menyampah tau tak.,Lagi satu pulak,orang yang tak bermekap ni pulak,yang terlalu natural,nak kata beauty tu,,ermm boleyla kalau tengok banyak kali,,huu..haa,,yang jenis-jenis ni pulak style badan berbau..mak aiii..pengsan!! tak larat betol aku kalau orang badan berbau ni..nak putus kawan rasanya,,haih..




Gunalah Rexona!!

Orait..yang aku nak kata kat sini,Natural Beauty tu bila awak ada muka yang biasa ditambah dengan hati yang baik,awak akan nampak sangat cantik..Kompom yang da kawen tu,bertambah-tambah la sayangnya..Yang belom kawen,MAYBE akan dilamar seperti dalam gambar hiasan bawah ni..wow!! so sweett...:)


Gambar Hiasan.

Okeh?got it? biar kita nampak biasa saja,tapi sebenarnya kita ni luar biasa..


PS: Aku da start masuk study semula ni,ayat pon nak skema je..Tak Amerika langsung..haih..Kena cover sket,kat campus ramai orang tegur..  T_T''

7 comments:

Pendamba Mawar said...

betul tu..antik makeup law hati tak cantik nak buat apa ye dak?

farra said...

betol tu sayang..

ps: lajunya komen..:p

Notown said...

Pelik dengan tulisan Farra Yana kat pic tu..xboleh letak tmpat lain ke?? hehe

nick dot anis said...

kecantikan asli lebih bermakna:-)

Farrah yong said...

yg tak tahan gmbar tu weyhhh ! urghhhhh .

kunci locker said...

errkkk...hahahaha...ayt xleh blah...ok..pmpn mekap mmg cantik..cntik lg kalo natural beauty...heheheh

#aku benci gila pmpn yg suka mekap tebal2...grrr

Run Away said...

.../salam kenal...;d

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..