CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Wednesday, November 30, 2011

TIPS BERCINTA BY FARRA YANA

Hello and hye semua!! ^_^


Yaa..im look like happy kan..eheks..
Maybe happy kot,tadi baru je breakfast dengan ex boyfie..Kitorang still boley jadi kawan yang baik lagi even da break off..Feel da tade da masing2..Life must go on kan..So,nak gelak2 cam setan,nak sepak terajang pon sesuka ati jela kan..Sebab dia bukan lagi calon untuk jadi suami kita..hahahaha..yupz,lagi best kawan je dari bercinta..Bila bercinta,kena terlalu nak jaga hati,nak jaga perasaan,cakap lebih sikit,sorang ni tacing,tak kena sikit,yang tu pulak tacing..Very very very tak syok kan.. Kawan lebih baik.. Dia pon da bercinta dengan kereta dia je..Tak pandang pompuan da,sama cam aku la..Masing2 da malas nak cintan cintun..Sangat serabut okay..




Okayh..aku bukan sesaje nak cerita pasal ex aku..Buat apa nak cerita perkara yang da lalu kan..Sangat annoying..eheks..Sebenarnya,aku nak bagi tips ni..Tips bercinta..haha..Aku banyak pengalaman ni..Senior kan..kahkahkah..




Selalunya kan,kita as a gurl or women or lelaki,mesti nak baca tips2 bercinta,perkara-perkara yang boleh lelaki or pompuan suka kat kita,petanda-petanda ,doa cepat jodohla or so everla kan..Semua tu semua orang  mesti pernah buat.Semuanya nak tau..Pastu,sebok nak jadi cam tips2 tu bagitau,dari tak reti masak,sebok belajar masak,hee baguzla tu kan..


Tapi kan,camne kita nak tau betol ke dia pasangan kita? Betol ke dia orang yang kita suka?


Bagi aku la..satu je.. 


MASA KITA BACA SEMUA TIPS-TIPS TERSEBUT,FIKIRAN KITA HANYA TERTUMPU KEPADA SI DIA..
MAKA DIALAH SEBENARNYA YANG KITA CINTA,DIALAH YANG KITA SUKA.. 


ps: korang tengah fikirkan sape masa baca tips aku nih?haaa..gatai naa..:p
ada fikirkan aku tak? =,=


INI CUMA APA YANG AKU RASA JE..TAK BETOL TAYAH AMIK KESAH SANGAT..haha..

3 comments:

r-5 said...

lorh itu je ke tips-tips? hahaha.. macam bukan tips je. :p

Pendamba Mawar said...

xnk jawab!

Chegu said...

stedii a,bleh lepak dgn ex, hahaha,style a, jarang jumpe

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..