CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mari menjana pendapatan!

FOLLOW ME? CLICK ON JOIN THIS SITE BELOW.

Sunday, July 8, 2012

baby cacing dalam perut.

Alahaii comelnyaa..comel sungguh la weii..
Keciknya..Comel sangat.

gambar hiasan.
bukan budak ni comel.

Kalau pegi jenjalan window shopping dekat mall,lalu dekat tempat jual baju-baju baby mesti teruja gila..Yela,akulah..Teruja gila.Macam ada anak je. Over.Menyampah.Bajet comel. Ahh, Lelebih pulak kau!!

Pastu belek-belek lama je kat tempat tu,sengih sorang-sorang. Berangan tak sudah. Bestnya kalau ada baby da. Nak pulak bila jalan dengan buah hati,mesti nak cakap,comelnyaa...tak sabarnyaa..Pastu si buah hati senyum kambing taknak layan.Malu ada awek camtu. Tak betol.Gila. adehh..bukan aku.

Ok.tadi baru je jenjalan lagi kat mall..Tengah-tengah tengok barang,lalu tempat jual barang baby,mula da buat perangai sengih sorang-sorang. Tak betol da. Sumpah comel gila baju baby. Kadang-kadang tanya baju tu,muat ke nak masuk badan baby tu.Kecik gilalah..Alahaii...iskk

Orang lalu lalang sekeliling tak sedar da,konon-konon da ada baby la..Konon-konon..Bajet gila konon.
Nak pulak time perut tengah moncet,sedap melantak dua tiga periuk ikan patin masak tempoyak. mau tak moncet sedepa perut tu. Ye,perut kau,bukan aku.Time perut moncet pilih baju baby,orang lalu lalang mesti cakap mesti cari baju tuk baby sendiri..baby sendiri..ok..baby sendiri..baby cacing je banyak..

KAWEN PON BELOM,BERANGAN TAK SUDAH!! kbai.


ps: baju baby tu comel..baby berganda-ganda comel..SUBHANALLAH..




1 comment:

Izzah Ab Aziz said...

aaiiyyaaa...baby cacing,, meremang bulu roma.

Kami Si Blogger

TEKAN SAYA,AWAK KAYA..